Încă un deces în Dolj. Un bărbat cu diabet zaharat a murit la Spitalul de Boli Infecţioase

Încă un deces în Dolj. Un bărbat cu diabet zaharat a murit la Spitalul de Boli Infecţioase

11:18 24.03.2020
0

Încă un bărbat internat la Spitalul de Boli Infecţioase Craiova după ce a fost confirmat cu coronavirus a decedat. Acesta este cel de-al optulea deces În România al unui pacient infectat cu noul coronavirus. Bărbatul avea 70 ani sâşi suferea de diabet zaharat. Se întorsese recent din Italia, împreună cu fiica lui care acum este in autoizolare.

Distribuie articol

„Este vorba despre un bărbat în vârstă de 70 ani, internat la Spitalul Clinic de Boli Infectioase Craiova, confirmat pozitiv în data de 19.03.2020. Pacientul a sosit pe data de 07.03.2020 din Italia împreună cu fiica sa, care se află în acest test moment în autoizolare. Pacientul a fost internat pe data de 19.03.2020 la SCBI Craiova cu insuficiență respiratorie, fiind internat pe sectia ATI a spitalului. Acesta suferea de boli preexistente pentru care urma tratament cu insulină. De asemenea, pacientul avea obezitate grad II”- anunţă Grupul de Comunicare Strategică.


Elena Alexandru

Elena Alexandru

Profesia nu este deloc una ușoară, ci e chiar extrem de solicitantă, plină de dinamism ce aduce noi provocări în fiecare zi. Este însă foarte frumoasa. Recent am împlinit 19 ani de când profesez această minunată meserie.

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă