Prima ninsoare pe Transalpina-Gorj

Prima ninsoare pe Transalpina-Gorj

14:19 07.10.2019
0

În județul Gorj, pe DN 67 C – Transalpina, în zona Urdele, s-a așternut primul strat de zăpadă din această toamnă. Drumarii au împrăștiat trei tone de material antiderapant pentru a face drumul practicabil. Prima ninsoare a făcut ca Transalpina să arate spectaculos.

Distribuie articol

"Având în vedere prognozele și atenționările meteo pentru perioada următoare Directorul General Regional al #DRDPCraiova, Bogdan Bratu, a convocat la sediul direcției o întâlnire cu factorii de decizie pentru a se lua toate masurile de siguranță pe DN 67C, Transalpina. Au fost luate următoarele măsuri :

-intervalul orar de acces pe Transalpina se va modifica, accesul este permis, de astăzi, între orele 9-17,

permanent se va face revizie pe sectorul de drum dintre Rânca și Novaci,

-un utilaj propriu echipat cu lamă si raspânditor de mare capacitate va fi relocat în baza Rânca. Toate masurile sunt luate pentru siguranța participanților la trafic", se arată în comunicatul de presă remis de Direcţia Drumuri şi Poduri Craiova.

Județul Gorj se află până marți, la ora 10.00, sub o informare meteorologică de vreme deosebit de rece și ninsori la munte.


Elena Alexandru

Elena Alexandru

Profesia nu este deloc una ușoară, ci e chiar extrem de solicitantă, plină de dinamism ce aduce noi provocări în fiecare zi. Este însă foarte frumoasa. Recent am împlinit 19 ani de când profesez această minunată meserie.

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă