Imagini incredibile în curtea unui liceu din Calafat!  Directorul unităţii de învăţământ, acuzat că bea în şcoală, filmat când abia se mai ţine pe picioare

Imagini incredibile în curtea unui liceu din Calafat! Directorul unităţii de învăţământ, acuzat că bea în şcoală, filmat când abia se mai ţine pe picioare

13:15 03.10.2019
0

Directorul unui liceu din Calafat este acuzat că bea alcool în incinta unității de invățământ. Nu de puţine ori a fost filmat şi fotografiat când abia se mai poate ține pe picioare din cauza alcoolului.

Distribuie articol

Cristian Ioneață este directorul Colegiului Tehnic Stefan Milcu din anul 2017. Mai mulți profesori susțin că acesta nu numai că obișnuiește să consume alcool la școală, dar a fost văzut, în repetate rânduri, căzut prin curtea școlii. În spațiul public, directorul a apărut, de exemplu, într-o fotografie, prăbușit lângă portiera unei mașini.

În ultimele filmări apare chiar lângă un atelier al şcolii, la o masă, şi se clatină mai să cadă de pe scaun.

Un coleg al acestuia, Gigi Ifcovici, profesor povestește că a fost o zi onomastică în şcoală anul trecut, iar colegii l au luat pe brațe, l-au dus până la mașina lui dar el a căzut lângă portiera. Același dascăl spune ca inclusiv elevii l-au văzut căzut pe director in curtea școlii. "Nu de puţine ori l-am văzut beat. Uneori abia se ţine pe picioare", spune porfesorul.

Cristian Ioneaţă a fost surprins clătinandu-se la masa, în curtea şcolii. Cristian Ioneata respinge toate acuzațiile aduse și susține ca nimeni nu poate demonstra că el a consumat alcool în incinta școlii. "Eu am probleme cu inima şi mi-a fost rău atunci. Mi-a pus cineva alcooltestul să vadă dacă am băut?", spune revoltat profesorul., Cristian Ioneaţă, director Colegiul Tehnoc Stefan Milcu Inspectoratul Școlar Dolj nu a primit până acum nicio sesizare legată de directorul acuzat de la Calafat. La Colegiul din Calafat învață peste 600 de elevi.


Elena Alexandru

Elena Alexandru

Profesia nu este deloc una ușoară, ci e chiar extrem de solicitantă, plină de dinamism ce aduce noi provocări în fiecare zi. Este însă foarte frumoasa. Recent am împlinit 19 ani de când profesez această minunată meserie.

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă