Fost preşedinte al clubului Leo din oraşul Tuen din Hong Kong, în vizită la CJ Mehedinţi

Fost preşedinte al clubului Leo din oraşul Tuen din Hong Kong, în vizită la CJ Mehedinţi

15:27 12.08.2019
0

Vicepreședintele Consiliului Județean Mehedinți, Ionică Negru a fost astăzi, gazdă pentru Chuanfeng Lin, fost președinte al Clubului Leo din orașul Tuen Mun din Hong Kong, acesta aflându-se într-o vizită în județul Mehedinți, premergătoare taberei internaționale a Clubului Leo care se desfășoară în perioada următoare la Corbu.

La Consiliul Județean Mehedinți, tânărul a fost însoțit de câțiva membrii ai Clubului Leo din Drobeta Turnu Severin și în timpul unei discuții cu vicepreședintele Consiliului Județean Mehedinți, Ionică Negru, a povestit experiențele trăite în scurta sa vizită în Mehedinți.

Distribuie articol

Lin s-a arătat încântat de Clisura Dunării, unde a vizitat Chipul lui Decebal sculptat în stâncă și Peștera Ponicova. Pe de altă parte, a declarat că i-a plăcut municipiul Drobeta Turnu Severin, dar și mâncarea românească. Totodată, tânărul a spus că va reveni în județul Mehedinți și își dorește să dezvolte proiecte comune cu Cluburile Leo&Lions Drobeta Turnu Severin.

”M-am bucurat de vizita tinerilor care promovează voluntariatul și acțiunile umanitare. Sper ca Lin să revină în județul Mehedinți și să le împărtășească prietenilor experiențele pe care le-a avut aici. Îi asigur de tot sprijinul și disponibilitatea pentru susținerea proiectelor pe care membrii Leo și Lions Drobeta Turnu Severin le au în județul Mehedinți și le doresc mult succes!”, a transmis vicepreședintele Consiliului Județean Mehedinți, Ionică Negru.


Elena Alexandru

Elena Alexandru

Profesia nu este deloc una ușoară, ci e chiar extrem de solicitantă, plină de dinamism ce aduce noi provocări în fiecare zi. Este însă foarte frumoasa. Recent am împlinit 19 ani de când profesez această minunată meserie.

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă