Ford Craiova a donat 1.300 de viziere Companiei de Apă Oltenia

Ford Craiova a donat 1.300 de viziere Companiei de Apă Oltenia

11:11 15.05.2020
0

Siguranța și protecția angajaților Companiei de Apă Oltenia a reprezentat o prioritate pentru conducerea unității, fiind luate toate măsurile necesare, la toate nivelurile, pentru evitarea îmbolnăvirilor cu COVID -19. Scopul final al acestor măsuri îl reprezintă evitarea apariției oricăror disfuncționalități în activitatea Companiei, pentru a putea oferi în continuare servicii de calitate tuturor utilizatorilor.

Distribuie articol

În acest context, ne bucurăm să anunțăm că am primit un sprijin neașteptat din partea Companiei Ford Craiova. Joi, 14.05.2020, reprezentanții Uzinei Ford Craiova au donat Companiei de Apă Oltenia 1.300 de viziere, care vor asigura un nivel suplimentar de protecție angajaților CAO.

„Cred că această perioadă dificilă pentru noi toți, generată de epidemia de coronavirus, ne-a făcut pe toți mai responsabili, mai atenți și mai solidari unii cu alții. Astfel, trebuie să mulțumim conducerii Uzinei Ford Craiova care a decis să sprijine activitatea Companiei de Apă Oltenia și a făcut o donație extrem de importantă pentru noi. Este vorba despre 1.300 de viziere pe care le-am primit ieri, și care vor asigura protecție suplimentară pentru angajații noștri. Apreciem ajutorul primit, întrucât siguranța angajaților noștri este prioritară, pentru că înseamnă, de asemenea, siguranța utilizatorilor serviciilor noastre, cu care intrăm în contact”, director general al Companiei de Apă Oltenia, Av. Alin Șuiu.


Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă