Excelența în afaceri: Nawaf Salameh, președintele Alexandrion Group, premiat la Total Business – Global Business Awards 2019

Excelența în afaceri: Nawaf Salameh, președintele Alexandrion Group, premiat la Total Business – Global Business Awards 2019

11:48 22.11.2019
0

Recunoaștere deosebită pentru excelența în afaceri de top pentru domnul Nawaf Salameh, președintele Alexandrion Group, care a fost premiat la Total Business – Global Business Awards 2019.

Premiile din cadrul Total Business Magazine Global Awards 2019 onorează liderii notabili în segmentul afacerilor de pe întreg mapamondul, care se angrenează într-o creștere perpetuă a companiilor lor, pentru ca, în această manieră, să fie mereu în fața competiției.

Distribuie articol

Alexandrion Group este cel mai mare producător și distribuitor autohton de băuturi spirtoase și vinuri. Este o companie fondată în România acum 25 de ani care se bazează pe tradiție și principii sănătoase de familie, care este perseverentă în acțiuni de amploare internaționale, la ora actuală având birouri și subsidiare în România, SUA, Cipru și Brazilia. De asemenea, grupul este activ și în turism.

Nawaf Salameh, președintele și fondatorul Alexandrion Group este originar din Marmarita, oraș situat în ”Valea Creștinilor”, din vestul Siriei. A absolvit Universitatea Carol Davila din București, iar mai târziu, în 2013, a obținut titlul de doctor în Științe Militare și Informații în cadrul Universității Naționale de Apărare Carol I. Viziunea sa a înglobat mereu cultura standardelor înalte de calitate, aplicate atât asupra produselor și serviciilor Alexandrion Group, cât și asupra relațiilor pe care compania le întreprinde.

”Sunt mândru să primesc acest premiu din partea unei reviste de talie internațională și să observ recunoașterea eforturilor de a fi lider pe piața locală și de a fi un jucător global cât mai important. Dorim să devenim cât mai prolifici în acțiunile noastre, iar Alexandrion Group să fie un etalon al succesului la nivel global” a declarat Nawaf Salameh, Președintele și fondatorul Alexandrion Group.

Alexandrion Group este lider în producţia și distribuţia de vinuri și băuturi alcoolice din România și din 2017 singurul producător de single malț din țară.

UN SUSȚINĂTOR AL CULTURII, ISTORIEI ȘI TRADIȚIILOR CREȘTINE

Premiile Constantin Brâncoveanu, oferite anual de Fundaţia Alexandrion încă din 2014, vin să răsplătească munca și dedicarea de-o viață a oamenilor de cultură din România și din străinătate, care au contribuit la dezvoltarea diferitelor domenii de cunoaștere.

Lucrări importante din ariile științei, istoriei, culturii, muzicii şi artelor din țara noastră sunt recompensate, în mod simbolic, cu trofee, lucrări originale, în bronz, opera sculptorului Ioan Bolborea. În plus, fiecare câștigător ales de juriu primește o sponsorizare pentru un nou proiect sau pentru o nouă lucrare, după aprobarea Consiliului Director al Fundației Alexandrion.

Din toamna lui 2017, Gala Premiilor Constantin Brâncoveanu începe să se extindă. Ceremonii ca cele organizate în România au loc în Europa și în Statele Unite. Astfel, Fundația Alexandrion găzduiește evenimente asemănătoare la Londra, Munchen și New York.

Nawaf Salamen: „Am inițiat Premiile Constatin Brâncoveanu în semn de pioșenie față de sacrificiul marelui ctitor, dar și de respect pentru valorile spirituale ale României. Premiile Constantin Brâncoveanu îşi propun să onoreze și să recompenseze cele mai merituoase personalități și lucrări în domeniul istoriei, artelor şi arhitecturii.”

Trofeele Alexandrion sunt, de fapt, o continuare firească a eforturilor Fundației Alexandrion de a susține sportul românesc. Ani la rând, Fundația Alexandrion a sprijinit nu doar echipe sportive, ci și Comitetul Olimpic Sportiv Român, la trei Olimpiade: cea de la Atena, Londra și Beijing. În prezent, Fundația susține activ două echipe de handbal (U Alexandrion Cluj și CSA Steaua Alexandrion) și șase echipe de fotbal (Universitatea Craiova, CSM Politehnica Iaşi, ASU Politehnica Timișoara, Petrolul Ploieşti, Universitatea Cluj și Metaloglobus București). Fundația susține de asemenea și alte sporturi ca: golf, rugby, ciclism, box, polo, tenis de câmp.

GALA PREMIILOR MATEI BRÂNCOVEANU - SUSȚINERE PENTRU TINERI

După succesul primei ediții a Premiilor Constantin Brâncoveanu oferite de Fundația Alexandrion au fost voci care au întrebat: “Și pentru tinerii valoroși din artă și cultură când veți face ceva similar?” Astfel că urmarea firească pentru Fundația Alexandrion și pentru președintele acesteia, Nawaf Salameh, a fost dezvoltarea unui proiect și pentru cei care sunt la început de carieră, dar care dau dovadă de multă pasiune și implicare în ceea ce fac, contribuind astfel la dezvoltarea și îmbunătățirea domeniilor în care și-au asumat să profeseze. Astfel, au luat naștere Premiile Matei Brâncoveanu, botezate după mezinul voievodului martir, tânăr care s-a sacrificat alături de tatăl său pentru țară și credință.

Conform regulamentului, Premiul Matei Brâncoveanu este acordat pe domenii de activitate de un juriu format din experți.


Pro Oltenia

Pro Oltenia

Agenda ta zilnică va fi făcută printr-un click la www.pro-oltenia.ro şi cele mai interesante noutăţi le vei afla în câteva clipe. Conectaţi la cele mai importante canale de informaţii, cu tehnologie modernă şi folosirea tehnicilor jurnalistice de top, îţi oferim fotografii şi imagini video în exclusivitate. Sursa ta de ştiri online e cu tine: PRO Oltenia!

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă