Elevii care au obţinut media 10 la evaluarea naţională au fost premiaţi

Elevii care au obţinut media 10 la evaluarea naţională au fost premiaţi

08:31 13.09.2019
0

Președintele Consiliului Județean Mehedinți, domnul Aladin Georgescu, a participat astăzi la premierea elevilor mehedințeni care au obținut media 10 la Examenul de Evaluare Națională în anul școlar 2018-2019.

Distribuie articol

Acesta a dorit să îi felicite personal pe copiii care, după o muncă intensă, eforturile le-au fost încununate cu aceste rezultate extraordinare.

"Sunt copiii noștri, ai Mehedințiului, un exemplu elocvent al faptului că ambiția, perseverența și munca susținută sunt elemente care pot aduce performanțe.

Un rol deosebit de important pentru rezultatele acestor copii l-au avut si părinții acestora, fără a caror susținere și încurajare aceste rezultate nu ar fi fost posibile, precum și cadrele didactice care i-au pregătit, considerate a fi pârghiile întregului proces educațional.

Felicitări tuturor și mult succes în noul an școlar!", a precizat Aladin Georgescu, preşeditnele CJ Mehedinţi.


Elena Alexandru

Elena Alexandru

Profesia nu este deloc una ușoară, ci e chiar extrem de solicitantă, plină de dinamism ce aduce noi provocări în fiecare zi. Este însă foarte frumoasa. Recent am împlinit 19 ani de când profesez această minunată meserie.

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă