Elevă de la Colegiul Militar, pasionată de desen

Elevă de la Colegiul Militar, pasionată de desen

14:16 06.01.2021
0

Dorința de a desena i-a fost insuflată Teodorei Ionică, elevă în clasa a X –a la Colegiul Național Militar ,,Tudor Vladimirescu”, de către sora ei care își exprima gândurile prin culorile așternute pe coala de hârtie.

Distribuie articol

,,La 13 ani am început să mă preocup mai mult de desen și să muncesc pentru a putea evolua și pentru a putea transpune cât mai bine personajele pe care le desenez. Portretele sunt cele care mă atrag cel mai mult deoarece simt că pot crea, cu ajutorul creioanelor, o poveste a personajelor în culori sau alb-negru, plină de detalii.

Desenul pentru mine este o formă de exprimare, un loc din care nimeni și nimic nu mă poate doborî. Datorită desenului am început să am curaj și încredere in mine, am învățat că trebuie să muncești pentru a putea să ai rezultatele dorite.

Teodora a câștigat Premiul I la Concursul Național de desene ,,Păsările din Spring Alive\" , organizat de Societatea Ornitologica Română, în acest an, cu lucrarea ,,Prigorii”.

Aceasta și alte câteva dintre lucrările ei le puteți admira!


Elena Alexandru

Elena Alexandru

Profesia nu este deloc una ușoară, ci e chiar extrem de solicitantă, plină de dinamism ce aduce noi provocări în fiecare zi. Este însă foarte frumoasa. Recent am împlinit 19 ani de când profesez această minunată meserie.

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă