Elev eminent în Drăgăşani - Vâlcea! A obţinut medalia de aur la olimpiada din Coreea

Elev eminent în Drăgăşani - Vâlcea! A obţinut medalia de aur la olimpiada din Coreea

07:51 03.09.2019
0

Un elev eminent din Drăgăşani - Vâlcea a obţinut MEDALIA DE AUR la Olimpiada Internațională Științele Pământului din Coreea de Sud.

Distribuie articol

"Începem anul școlar 2019-2020 cu o veste minunată! Elevul vâlcean PETRIȘOR CIAUȘESCU de la Colegiul Național “Gib Mihăescu”, Drăgășani a obținut MEDALIA DE AUR la Olimpiada Internațională Științele Pământului din Coreea de Sud! Felicitări Petrișor! Felicitări profesorilor tăi! Felicitări părinților tăi! ", a spus Andra Bică, inspectorul general al ISJ Vâlcea.

În 2016, Echipajul județului Vâlcea s-a întors acasă cu un rezultat remarcabil: Premiul I la clasa a-X-a, obținut de elevul Ciauşescu  Constantin  Petrişor, de la Colegiul Naţional Gib Mihăescu Drăgășani, pregătit de profesoara Brebeanu Adriana.

Același elev a obținut și Premiul special pentru cea mai bună lucrare teoretică. De remarcat este faptul că, elevul Ciauşescu  Constantin  Petrişor s-a calificat la 4 etape naționale ale olimpiadelor ( chimie, fizică, biologie și Olimpiada Interdisciplinară “Științele Pământului”), putând participa doar la două dintre acestea.


Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă