Elev eminent în Drăgăşani - Vâlcea! A obţinut medalia de aur la olimpiada din Coreea

Elev eminent în Drăgăşani - Vâlcea! A obţinut medalia de aur la olimpiada din Coreea

07:51 03.09.2019
0

Un elev eminent din Drăgăşani - Vâlcea a obţinut MEDALIA DE AUR la Olimpiada Internațională Științele Pământului din Coreea de Sud.

Distribuie articol

"Începem anul școlar 2019-2020 cu o veste minunată! Elevul vâlcean PETRIȘOR CIAUȘESCU de la Colegiul Național “Gib Mihăescu”, Drăgășani a obținut MEDALIA DE AUR la Olimpiada Internațională Științele Pământului din Coreea de Sud! Felicitări Petrișor! Felicitări profesorilor tăi! Felicitări părinților tăi! ", a spus Andra Bică, inspectorul general al ISJ Vâlcea.

În 2016, Echipajul județului Vâlcea s-a întors acasă cu un rezultat remarcabil: Premiul I la clasa a-X-a, obținut de elevul Ciauşescu  Constantin  Petrişor, de la Colegiul Naţional Gib Mihăescu Drăgășani, pregătit de profesoara Brebeanu Adriana.

Același elev a obținut și Premiul special pentru cea mai bună lucrare teoretică. De remarcat este faptul că, elevul Ciauşescu  Constantin  Petrişor s-a calificat la 4 etape naționale ale olimpiadelor ( chimie, fizică, biologie și Olimpiada Interdisciplinară “Științele Pământului”), putând participa doar la două dintre acestea.


Elena Alexandru

Elena Alexandru

Profesia nu este deloc una ușoară, ci e chiar extrem de solicitantă, plină de dinamism ce aduce noi provocări în fiecare zi. Este însă foarte frumoasa. Recent am împlinit 19 ani de când profesez această minunată meserie.

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă