Economia a continuat să crească, în ciuda pandemiei și a tensiunilor politice. PIB mai mare cu 1,8 la sută!

Economia a continuat să crească, în ciuda pandemiei și a tensiunilor politice. PIB mai mare cu 1,8 la sută!

10:26 07.09.2021
0

În ciuda disputelor politice, economia României a avut o creștere semnificativă sub guvernările liberale, datele fiind confirmate de către Institutul Național de Statistică. PIB-ul țării a crescut considerabil conform datelor oficiale.

Distribuie articol

BRUT ÎN TRIMESTRUL II 2021 A FOST, ÎN TERMENI REALI, MAI MARE CU 1,8 LA SUTĂ

Faţă de acelaşi trimestru din anul 2020, Produsul intern brut a înregistrat, în trimestrul II 2021, o creştere cu 13,0% pe seria brută şi cu 13,6% pe seria ajustată sezonier; În semestrul I 2021, Produsul intern brut a crescut, comparativ cu semestrul I 2020, cu 6,5%, pe seria brută şi cu 6,2% pe seria ajustată sezonier.

Seria ajustată sezonier a Produsului intern brut trimestrial nu s-a modificat, ca urmare a revizuirii estimărilor pentru trimestrul II 2021, faţă de varianta „semnal” publicată în Comunicatul de presă nr. 212 din 17 august 2021\", anunță INS.


Pro Oltenia

Pro Oltenia

Agenda ta zilnică va fi făcută printr-un click la www.pro-oltenia.ro şi cele mai interesante noutăţi le vei afla în câteva clipe. Conectaţi la cele mai importante canale de informaţii, cu tehnologie modernă şi folosirea tehnicilor jurnalistice de top, îţi oferim fotografii şi imagini video în exclusivitate. Sursa ta de ştiri online e cu tine: PRO Oltenia!

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă