Dramă în Gorj! Director de la DSP, mort în timpul unei intervenţii chirurgicale

Dramă în Gorj! Director de la DSP, mort în timpul unei intervenţii chirurgicale

18:24 01.10.2019
0

Unul dintre directorii executivi ai Casei Județene de Asigurări de Sănătate Gorj a murit marți pe patul de spital. Acesta urma să sufere o intervenție chirugicală, dar a intrat în stop cardio-respirator. Medicii de la spitalul din Bumbesti Jiu nu l-au mai putut salva.

Distribuie articol

Buju Cojocaru Valeriu Constantin era economist și avea doar 40 de ani.

Poliţiştii gorjeni fac cercetări privind decesul lui Valeriu Buju Cojocaru, director executiv la Direcția Economică a CAS Gorj. Purtătorul de cuvânt al Poliției Gorj, Victor Țuhașu, a declarat că poliţiştii din Bumbești-Jiu au fost sesizaţi marți că o persoană internată în spitalul orășenesc a murit în timpul unei operații.

Acesta a spus este vorba despre un bărbat de 41 ani, din Târgu-Jiu, care luni s-a prezentat a Spitalul Orășenesc Bumbești-Jiu pentru o intervenție chirurgicală, iar marți a murit. Polițiștii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă. Medicii susţin că nu îşi explică de ce a murit bărbatul.


Elena Alexandru

Elena Alexandru

Profesia nu este deloc una ușoară, ci e chiar extrem de solicitantă, plină de dinamism ce aduce noi provocări în fiecare zi. Este însă foarte frumoasa. Recent am împlinit 19 ani de când profesez această minunată meserie.

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

Conectare



Cont nou



Resetare parolă