Doljul va deveni liberal! Giugea și Gîdăr, tandem pentru Primăria Craiova și CJ Dolj. LISTELE candidaților pentru CL Craiova și CJ Dolj

Doljul va deveni liberal! Giugea și Gîdăr, tandem pentru Primăria Craiova și CJ Dolj. LISTELE candidaților pentru CL Craiova și CJ Dolj

15:57 16.08.2020
0

Conducerea Partidului Naţional Liberal-Filiala Dolj a depus azi, 16 august, dosarele de candidatură pentru alegerile locale din data de 27.09.2020. La Biroul Electoral Municipal de Circumscripţie, a fost depusă candidatura pentru funcţia de primar al Municipiului Craiova în persoana domnului prof.Nicolae Giugea, precum şi lista de candidaţi pentru Consiliul Local Municipal Craiova. De asemenea, la Biroul Electoral de Circumscripţie Judeţeană a fost depusă candidatura pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Dolj, în persoana dlui prof. Alexandru Gîdăr, precum şi lista de candidaţi pentru Consiliul Judeţean Dolj.

Cu acest prilej, preşedintele PNL Dolj, Ştefan Stoica, a afirmat că din 27 septembrie cei doi profesori, Nicolae Giugea şi Alexandru Gîdăr, vor începe schimbarea slabei administrări pe care PSD a practicat-o în Craiova şi judeţul Dolj.

Distribuie articol

Ștefan Stoica, președintele PNL Dolj: Venim azi în faţa dumneavoastră cu doi oameni pregătiţi, doi profesori, domnul profesor Nicolae Giugea şi domnul profesor Alexandru Gîdăr, care din 27 septembrie vor începe schimbarea administraţiei proaste a Craiovei şi a judeţului Dolj. De mai bine de 20 de ani de zile guvernează PSD-ul, iar din 2012, PSD, la nivel central, la nivel local, la nivelul Consiliului Judeţean Dolj, la nivelul Primăriei Craiova a avut toată puterea şi toate resursele să schimbe în bine viaţa Craiova şi viaţa doljenilor.

Din păcate, după 8 ani de zile de administraţie Olga-Genoiu şi de administraţie Prioteasa, ne aflăm în aceeaşi situaţie. Luaţi oferta electorală a celor de la PSD din 2012, 2016 să vedeţi că sunt mari nerealizări în ceea ce priveşte proiectele atât de necesare pentru cetăţeni. Uitaţi-vă că în municipiul Craiova de la termoficare, transport în comun, groapă ecologică, toate lucrurile sunt de domeniul trecutului, ca pe vremea lui Ceauşescu. Uitaţi-vă la nivelul Consiliului Judeţean, nu avem apă în judeţ, nu avem infrastructură de apă, canalizare, nu avem drumuri. Avem Dunărea în sudul judeţului şi nu avem unde să mergem în week-end cu copiii.

Toate aceste lucruri sunt din cauza proastei administrări a PSD la Consiliul Judeţean Dolj şi a primarilor pe care i-au propus. Ba mai mult, au acum tupeul să vină din nou în faţa alegătorilor şi să le ceară sprijinul. PNL are oameni care vor putea schimba lucrurile în bine, pentru că au demonstrat seriozitate acolo unde au lucrat şi au experienţă în administraţie.

Preşedintele PNL Dolj a făcut referire şi la modul prost în care este gestionată criza sanitară la nivelul Primăriei Craiova şi a Consiliului Judeţean Dolj, unde chiar preşedintele în funcţie, Ion Prioteasă a ajuns în spital infectat cu noul coronavirus: Uitaţi-vă cât de prost este gestionată această criză sanitară la nivelul municipiului Craiova: două focare au fost la Spitalul de Boli Infecţioase din Craiova şi la Căminul pentru Persoane Vârstnice.

Pe de o parte vedeţi declaraţii ale fostei primăriţe Vasilescu care plânge pe umerii pensionarilor spunând că nu primesc nu ştiu ce măriri de pensii, dar nu există nicio preocupare de a-i demite pe cei care care conduc cele două obiective foarte importante, care ar trebui să se preocupe de sănătatea cetăţenilor, chiar şi de a dlui.Prioteasa, preşedintele CJ Dolj, care se află în spital infectat cu noul coronavirus. Îi dorim multă sănătate dlui.Prioteasa, dar nu putem să nu observăm că şi la CJ Dolj este o problemă de respectare a regulilor, pentru că sunt mai mulţi colegi ai domniei sale în spital: directoarea de la Comunicare, alte persoane suspecte, ceea ce arată proasta administrare a ceea ce înseamnă lucrurile pe care trebuie să le gestioneze\".

Candidatul PNL pentru funcţia de primar al Craiovei, Nicolae Giugea, le-a transmis craiovenilor să aibă încredere în echipa sa, iar din 28 septembrie Craiova va fi oraşul din România despre care se va vorbi cel mai mult pentru transformările care vor avea loc, pentru că se alinia marilor municipii dezvoltate, care au administraţie liberală eficientă. \"A fi primar într-un municipiu aşa cum este Craiova, capitală de regiune, este o mare responsabilitate şi o mare onoare în acelaşi timp. Am depus azi împreună cu colegii mei de la PNL candidaturile pentru Primăria Municipiului Craiova, pentru Consiliul Local.

Pe 28 septembrie, Craiova va ieşi din coloana roşia, va sta pe harta României alături de Oradea, Cluj-Napoca, Timişoara, Arad. Craiova va fi oraşul de care se va vorbi cel mai mult pentru transformările care vor avea loc. Vom învinge, fiindcă suntem o echipă de profesionişti. Le transmit craiovenilor să aibă încredere în mine, în echipa mea, vom face exact ceea ce trebuie pentru Craiova: o vom scoate din mocirla administrativă în care a fost ţinută 8 ani de zile de administraţia Olga şi vom duce Craiova pe un şenal navigabil. În momentul de faţă, din punct de vedere administrativ, Craiova nu funcţionează deloc şi acest lucru îl spune faptul că este singurul mare oraş al României care se depopulează în continuare\", a spus prof.Nicolae Giugea.

Alexandru Gîdăr: Le mulţumesc tuturor colegilor pentru efortul pe care l-au făcut în această precampanie, tuturor doljenilor care ne-au acordat încredere şi au semnat pentru a putea depune azi aceste candidaturi. Avem încredere că şi Doljul poate fi un judeţ atractiv. După 20 de ani de administraţie PSD, Doljul poate deveni un pol de atracţie, sub o administraţie liberală eficientă, la fel cum sunt Clujul, Bihorul, Alba, care au cunoscut o dezvoltare spectaculoasă în ultimii ani. Aceste judeţe au reuşit nu doar să oprească migraţia locuitorilor săi prin condiţii de viaţă foarte bune şi locuri de muncă bine plătite, dar şi să atragă forţă de muncă şi locuitori noi. Doljul are premisele pentru a cunoaşte o astfel de dezvoltare. Dar pentru asta este necesar ca judeţul să aibă un proiect care să plece de la nevoile reale ale oamenilor. Acest proiect începe de la oameni şi este pentru oameni!

Nu se poate face niciun plan durabil fără a pune oamenii în centru. Sunt 80 de miliarde de euro la dispoziţia României, iar sub conducerea mea, Consiliul Judeţean Dolj va deveni un aspirator de fonduri europene, care vor reconstitui baza financiară de reconstrucţie a judeţului Dolj şi a municipiului Craiova. Obiectivul meu este să păstrăm ce s-a făcut bun, să reconstruim ce s-a stricat, să îndreptăm acolo unde s-a greşit şi să demonstrăm că nu suntem mai prejos decât alte zone atractive din ţară. Voi fi un partener pentru toate primăriile din judeţ, pentru că vreau ca toţi locuitorii din judeţul Dolj să beneficieze de aceste proiecte. Îi aşteptăm pe toţi doljenii să fie alături de noi, să arătăm că şi noi, prin noi înşine, putem reconstrui Doljul, şi putem reconstrui Craiova.

LISTA CANDIDAȚILOR PNL PENTRU CONSILIUL LOCAL CRAIOVA

1. GIUGEA NICOLAE

2. OPREA MARIO-OVIDIU

3. UNGUREANU ADRIANA

4. CORÂȚU COSMIN ION

5. VASILE MARIAN

6. DIACONU DAN

7. ENESCU GEORGEL

8. SIROP FLAVIUS ADRIAN

9. SAS TEODOR NICUȘOR

10. DIACONU RĂZVAN CRISTIAN

11. STOIAN DANIEL

12. VOICINOVSCHI MĂDĂLIN ROMEO

13. FLORESCU MARINEL

14. STĂNESCU CONSTANTIN

15. ZAHARIE OANA LAVINIA

16. SPIRIDONOVIDIU DUMITRU

17. IONESCU AVRAM LUCIANA MĂDĂLINA

18. NOVAC CĂTĂLIN

19. RADU MARIAN RĂZVAN

20. TUDORACHE TATIAN

21. MUNTEANU ION

22. BUȚĂ CONSTANTIN

23. URDĂ CORINA

24. PARASCHIV DANIEL

25. GRIGORIE ION DANIEL

26. DIACONEASA MIHAI BOGDAN

27. ȚÎȘTEA CLAUDIA IOANA

28. TĂNASE CRISTINEL

29. ȘARPE ANDREEA LAURA

30. ȘANDRU MIRELA DANIELA

31. MIREA MIHAI CONSTANTIN

32. ȘTIRBU INGRYD ILEANA

33. CIOCAZAN TATIANA

34. STĂNICĂ ȘTEFĂNIȚĂ CIPRIAN

-

LISTA CANDIDAȚILOR PNL PENTRU CONSILIUL JUDEȚEAN DOLJ

1 GÎDĂR ALEXANDRU

2 JIANU MIHAELA ROXANA

3 TRIȚĂ DAN-ALEXANDRU

4 PĂSCULESCU VETA

5 IRINEI MARIAN- IOAN

6 FIRICĂ MIHAI

7 IVANOVICI LAURENȚIU

8 CĂLIN COSMIN- PETRUȚ

9 DRÎGNEI DANIEL

10 GĂTEJESCU ALEXANDRU-FLORIAN

11 SOARE MIHAI

12 LUICĂ DOREL

13 TRANDAFIR ȘTEFAN-CRISTIAN

14 MĂRGĂRIT DORIN-CONSTANTIN

15 MARCINSCHI-MOANȚĂ ADRIANA-LORENA

16 BADEA MARIAN

17 ȘTEFAN CLAUDIU-RĂZVAN

18 SAS TEODOR-NICUȘOR

19 IOVAN SILVIU-MARIAN

20 CRĂCIUNOIU-DUȚĂ CLAUDIU DORU

21 COVEI BOGDAN-CRISTIAN

22 NICOLAE GABRIEL

23 OLARU NICOLAE

24 IANCU DIANA-VALY

25 CARAȘ ALINA-ANDREEA

26 CÂPLEA DORU

27 MOTOI NICHI-SILVIU

28 SDREALĂ MIHAI -MARIAN

29 MUNTEANU ION

30 CATALINA IONUȚ

31 POPESCU FLAVIAN-RODIN

32 ANGHEL OVIDIU-PETRIȘOR

33 BOBEICĂ LAURENȚIU-FLORIAN

34 BREZNICEANU ALEXANDRU-COSMIN

35 MITRICĂ CRISTIAN

36 TOMA AURELIAN

37 ION DANIEL-ALEXANDRU

38 POPA ANIȘOARA

39 MARINESCU ADRIAN-COSTIN

40 VĂCĂRESCU-NEGREA LEONTINA

41 ROIBU MIHAIL

42 GÂTAN MARIUS ALEXANDRU

43 MITREA LAURENȚIU

44 NEGREA VALENTINA

45 PĂIANU LIVIU-IONUȚ


Pro Oltenia

Pro Oltenia

Agenda ta zilnică va fi făcută printr-un click la www.pro-oltenia.ro şi cele mai interesante noutăţi le vei afla în câteva clipe. Conectaţi la cele mai importante canale de informaţii, cu tehnologie modernă şi folosirea tehnicilor jurnalistice de top, îţi oferim fotografii şi imagini video în exclusivitate. Sursa ta de ştiri online e cu tine: PRO Oltenia!

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă