DOLJ/246 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 36.000 de lei, aproape toate pentru nerespectarea măsurilor de protecţie

DOLJ/246 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 36.000 de lei, aproape toate pentru nerespectarea măsurilor de protecţie

13:22 17.10.2020
0

În acest weekend continuă acţiunile desfăşurate pentru verificarea respectării prevederilor Legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Distribuie articol

La aceste activităţi, care se desfăşoară sub autoritatea prefectului, participă poliţişti, jandarmi, poliţişti locali, precum şi reprezentanţi I.S.U., D.S.P., D.S.V.S.A. şi I.T.M.

Pentru verificarea respectării normelor de protecţie sanitară, poliţiştii doljeni vor continua să acţioneze atât în uniformă, cât şi în civil.

Reamintim tuturor că obiectivul nostru nu este acela de a aplica sancțiuni, ci de a veghea la respectarea legii şi de a explica oamenilor necesitatea adoptării tuturor normelor de protecţie sanitară.

Cu toate acestea, nu vor fi tolerate abateri de la prevederile legale în vigoare.

Cu privire la activităţile care s-au desfăşurat în ultimele 24 de ore, la acestea au participat peste 480 de efective, care au verificat aproximativ 180 de societăţi comerciale, 550 de mijloace de transport persoane, 340 de locaţii de interes totodată fiind legitimate aproape 4.000 de persoane.

De asemenea, având în vedere faptul că siguranţa şcolară reprezintă o prioritate, în cadrul acţiunilor desfăşurate au fost verificate 66 de microbuze şcolare şi 51 de mijloace de transport în comun, controlate în zona unităţilor de învăţământ.

Pentru abaterile constatate au fost aplicate 246 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 36.000 de lei, aproape toate pentru nerespectarea măsurilor de protecţie dispuse în această perioadă.

Recomandăm tuturor cetăţenilor să păstreze distanțarea fizică, să poarte masca de protecție şi să nu se expună la riscuri.


Elena Alexandru

Elena Alexandru

Profesia nu este deloc una ușoară, ci e chiar extrem de solicitantă, plină de dinamism ce aduce noi provocări în fiecare zi. Este însă foarte frumoasa. Recent am împlinit 19 ani de când profesez această minunată meserie.

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă