Dispariţii trase la indigo, în Caracal-Olt

Dispariţii trase la indigo, în Caracal-Olt

12:14 25.07.2019
0

Alexandra Măceşanu, o fată în vârstă de 15 ani, este dispărută de ieri, şi nimeni nu ştie unde se află. Elevă a unui liceu din Caracal, Alexandra a fost văzută ultima dată, ieri dimineaţă, după ce s-a urcat într-o maşină la ocazie.

Distribuie articol

Familia şi prietenii au căutat-o ore în şir, au reclamat dispariţia la Poliţie şi au cerut ajutorul oamenilor pe reţelele de socializare. Alexandra locuieşte în comuna Dobrosloveni din judeţul Olt, iar ieri dimineaţă s-a urcat într-o maşină la ocazie, în Caracal, pentru a ajunge acasă.

"Măceșanu Alexandra, în vârstă de 15 ani, din comuna Dobrosloveni, județul Olt, elevă la Liceul Teoretic “Mihai Viteazul” Caracal, a dispărut astăzi în jurul orei 10! Ea a venit în orașul Caracal singură și a plecat acasă cu ocazie iar de atunci nimeni nu știe nimic de ea. Menționez că era îmbrăcată într-o CĂMAȘĂ STIL IE DE CULOARE ALBASTRĂ, BLUGI LUNGI, ȘI TENEȘI, părul este de culoare șaten deschis, și mărimea se poate observa în fotografie. Cine a văzut-o sau știe ceva despre ea ne poate lăsa mesaj în privat sau ne poate contacta la numarul de telefon 0768773156. Cu ajutorul dumneavoastră o putem găsi pe Alexandra. Vă rugăm din inimă distribuiți să afle cât mai multe persoane!", se arată într-o postare distribuită de mii de oameni pe Facebook.

Au trecut mai bine de doup luni de când o familie din judeţul Dolj îşi caută cu disperare fiica de 18 ani, care a dispărut fără urmă, după ce s-a urcat într-o maşină de ocazie din Caracal – Olt pentru a ajunge acasă, în comuna Dioşti, la aproximativ 15 kilometri distanță.

Prietenii şi familia tinerei Luiza Mihaela Melencu au postat pe reţeaua de socializare o scrisoare adresată ministrului de Interne, după ce, de o lună şi jumătate, nu mai ştiu nimic despre fată.

Mamă, ne-ai terminat! Cine a putut să-ți facă așa rău și pentru ce?”, este mesajul postat de mama fetei pe Facebook.

“Luiza vreau din tot sufletul să cred că esti bine… dar dă un semn de viață…. “, scriu tot mai mulţi prieteni pe pagina de socializare a tinerei.

“Ai milă de toţi cei care suferă pentru tine”, este un alt mesaj.

Semnalmentele fetei

Semnalmentele Luizei Mihaela Melencu sunt: înălţime aproximativ 1,60 metri, constituţie atletică, faţă ovală, ochi căprui, păr şaten, lung. La momentul plecării, era îmbrăcată în pantaloni de culoare albastră, pulover de culoare neagră şi purta tenişi de culoare albastră. De asemenea, tânăra avea asupra sa actele de identitate şi telefonul mobil. Ea şi-a anunţat rudele că urmează să plece în municipiul Caracal, judeţul Olt, pentru rezolvarea unor probleme personale. Persoanele care pot oferi informaţii care pot conduce la găsirea adolescentei sunt rugate să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la apelul de urgenţă 112.


Elena Alexandru

Elena Alexandru

Profesia nu este deloc una ușoară, ci e chiar extrem de solicitantă, plină de dinamism ce aduce noi provocări în fiecare zi. Este însă foarte frumoasa. Recent am împlinit 19 ani de când profesez această minunată meserie.

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă