Daniel Cîrjan : Am propus un proiect de împădurire a unui teren degradat

Daniel Cîrjan : Am propus un proiect de împădurire a unui teren degradat

19:53 26.06.2020
0

Un teren degradat va fi împădurit, potrivit unui proiect propus de viceprimarul din Drobeta Turnu Severin, Daniel Cîrjan.

Distribuie articol

"Am propus un proiect de hotărâre privind împădurirea unui teren degradat în suprafață de 9,8 ha aflat în partea de vest a municipiului Drobeta Turnu Severin. Vom încheia un parteneriat cu Direcția Silvică Mehedinți care va pune la dispoziție gratis toți puieții de care este nevoie pentru împădurirea zonei respective. În această zonă se află cartierul tinerilor care este în plină dezvoltare iar o împădurire a malurilor acestui ogaș ar aduce atât beneficiile plantării unei centuri_verzi care să #protejeze_orașul, dar și rolul de a stabiliza solul care poate fi pe viitor în pericol de prăbușire. Din păcate, Municipiul Drobeta Turnu Severin a pierdut în ultimii 30 de ani foarte mulți copaci maturi care ofereau oxigen severinenilor, în locul lor fiind fie puse betoane ori plantați puieți care necesită zeci de ani pentru a ajunge la maturitate", a declarat Daniel Cîrjan, viceprimarul din Drobeta Turnu Severin.


Elena Alexandru

Elena Alexandru

Profesia nu este deloc una ușoară, ci e chiar extrem de solicitantă, plină de dinamism ce aduce noi provocări în fiecare zi. Este însă foarte frumoasa. Recent am împlinit 19 ani de când profesez această minunată meserie.

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă