Dăncilă, despre moțiunea de cenzură:  Mizele sunt legate de dosare, de secția specială, de numirea procurorilor

Dăncilă, despre moțiunea de cenzură: Mizele sunt legate de dosare, de secția specială, de numirea procurorilor

22:44 08.10.2019
0

Șefa PSD și prim-ministru Viorica Dăncilă le-a transmis parlamentarilor PSD, într-o şedinţă care ar fi avut loc vineri, că miza moţiunii de cenzură sunt dosarele penale. AÎntr-o înregistrare de care Dăncilă nu a știut că va fi făcută, ea arată că actuala opoziţie ar pune mâna pe putere, ar reveni vremurile în care liderii PSD ar fi vânaţi cu dosare. Revista Newsweek a prezentat o înregistrare audio din şedinţa PSD.

În cuvântarea pe care le-a ținut-o parlamentarilor PSD, premierul Viorica Dăncilă a spus că miza moțiunii de cenzură este foarte mare.

Distribuie articol

Viorica Dăncilă: Miza nu este neapărat un post de prim-ministru. Mizele sunt mult mai mari. Mizele sunt legate de dosare, de secția specială, de numirea procurorilor. Sper că nu vreți să ne întoarcem… și mulți din această sală știu la ce m-am referit. De fapt, asta este miza. Nu vă imaginați că au ca și miză ocupare unor posturi de miniștri pentru care nu au nici un program. Ce să pună în loc? Ce să facă?


Pro Oltenia

Pro Oltenia

Agenda ta zilnică va fi făcută printr-un click la www.pro-oltenia.ro şi cele mai interesante noutăţi le vei afla în câteva clipe. Conectaţi la cele mai importante canale de informaţii, cu tehnologie modernă şi folosirea tehnicilor jurnalistice de top, îţi oferim fotografii şi imagini video în exclusivitate. Sursa ta de ştiri online e cu tine: PRO Oltenia!

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă