Șansa ta! Cursuri gratuite pentru calificarea de Operator confecționer industrial

Șansa ta! Cursuri gratuite pentru calificarea de Operator confecționer industrial

11:39 27.05.2020
0

Fundația Orizont are plăcerea să invite angajații din cadrul firmelor/IMM din județul Dolj să participe GRATUIT la programul de formare/calificare, autorizat ANC ”Operator confecționer industrial”, cod COR 815301, nivel de calificare II, 360 ore

Cursurile se adresează persoanelor din județul Dolj care se regăsesc în categoria angajați cu contract individual de muncă din sectoare economice cu potential competitiv identificate conform SNC și în corelare cu domeniile de specializare inteligentă conform SNCDI.

Cursurile se vor organiza începând cu luna iunie.

Distribuie articol

BENEFICII:

Certificat de absolvire și supliment descriptiv al competențelor dobândite

Certificat recunoscut pe piața muncii, inclusiv în Uniunea Europeană

Creșterea oportunităților de învățare pe tot parcursul vieții

Îmbunătățirea abilităților de muncă necesare secolului XXI

Activități integrate gratuite care includ consiliere și informare profesională

Cursurile sunt organizate în cadrul proiectului POCU/464/3/12/128800 “Îmbunătățirea nivelului de competențe ale angajaților din Regiunea SV Oltenia” al cărui obiectiv general îl reprezintă ”Creșterea numărului de angajati din Regiunea Sud-Vest Oltenia care beneficiaza de oportunităţi de învăţare pe tot parcursul vieţii pentru dezvoltarea abilităţilor de muncă necesare în economia secolului 21, prin:

furnizarea de programe de formare profesionala si activitati de dezvoltare personală și profesionala unui numar de 330 angajaţi ce provin din întreprinderi care-şi desfăşoară activitatea principală sau secundară într-unul din sectoarele economice cu potenţial competitiv identificate conform SNC si în domeniile de specializare inteligentă conform SNCDI, precum si prin elaborarea și introducerea unor programe de învățare la locul de munca, pentru 36 firme din Regiunea Sud-Vest Oltenia”.

Participarea dumneavoastră va contribui în mod sigur la îmbunătățirea nivelului de competențe și dezvoltare durabilă pe piața forței de muncă !

Vă așteptăm !

Informații suplimentare:

Persoană de contact Raluca Gavrilă: 0766332429

Fundaţia Orizont

Adresa: Strada Unirii, Nr. 26, Et.1, Craiova, Dolj

Telefon/fax: 0351.401692

Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman


Pro Oltenia

Pro Oltenia

Agenda ta zilnică va fi făcută printr-un click la www.pro-oltenia.ro şi cele mai interesante noutăţi le vei afla în câteva clipe. Conectaţi la cele mai importante canale de informaţii, cu tehnologie modernă şi folosirea tehnicilor jurnalistice de top, îţi oferim fotografii şi imagini video în exclusivitate. Sursa ta de ştiri online e cu tine: PRO Oltenia!

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă