Cristinel Pavel, din nou, la prefectura Mehedinţi

Cristinel Pavel, din nou, la prefectura Mehedinţi

15:35 03.10.2020
0

Azi, la sediul Instituției Prefectului județul Mehedinți, a avut loc ceremonia de învestire în funcția publică de Prefect al județului Mehedinți a lui Cristinel PAVEL și în funcția publică de subprefect a Doinei DOBRE. La ceremonie au participat ministrul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, Virgil POPESCU, reprezentanții structurilor MAI, ai serviciilor publice deconcentrate și personalul Instituției Prefectului județul Mehedinți.

Distribuie articol

”Voi fi implicat în calitate de prefect şi în virtutea competenţelor legale în demararea proiectelor importante de care Mehedințiul are nevoie. Și mă gândesc aici în primul rând la proiectul de extindere a rețelei de gaze naturale în județ și cel privind construcția microcentralelor de cartier și extinderea rețelei de gaz în municipiul Drobeta Turnu Severin, două proiecte care se bucură de sprijinul domnului ministru Virgil Popescu. Totodată, vreau să vă mai spun că voi sancționa orice derapaj al autorităților publice locale și județene de la normele legale în considerarea exercitării controlului de legalitate asupra actelor administrative ale acestora”,a declarat domnul prefect Cristinel PAVEL, după depunerea jurământului.

”Este o zi emoționantă pentru mine. Vreau să-i mulțumesc domnului ministru, colegului meu domnul prefect Cristinel Pavel, Guvernului României, care au avut încredere în mine și urmă cu ceva timp m-au învestit în funcție într-o perioadă destul de grea, de pregătire a alegerilor locale”, a spus subprefectul Doina DOBRE.

”S-a înființat sucursala ROMGAZ în Drobeta Turnu Severin pentru a putea demara lucrările de la Halânga. În momentul de față se negociază achiziția terenului și a stației de înaltă tensiune pentru a putea începe construcția acolo. Dacă negociază cu Mehedinți Gaz, vom începe construcția acelor centrale de cartier și dezvoltarea rețelei. Nu ne vom opri aici, conducta Transgazului de la Prunișor către Orșova și mai departe către Jupa va continua, suntem în stadiu de proiectare. Mă bucur domnule prefect că le veți urmări și că îi veți împinge de la spate pe constructori, pe cei care trebuie să le implementeze. Județul Mehedinți trebuie să ajungă din urmă județele din vestul țării și sunt convins că acest lucru se va întâmpla”, a declarat ministrul Virgil POPESCU.


Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă