Casă mistuită de flăcări! Zeci de costume populare de colecţie ale Emiliei Dorobanţu, distruse

Casă mistuită de flăcări! Zeci de costume populare de colecţie ale Emiliei Dorobanţu, distruse

08:42 03.01.2020
0

Pompierii Detașamentului Slatina, cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială pentru intervenție și salvare de înălțime și un echipaj SMURD, au intervenit în comună Curtișoara, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuință.

Distribuie articol

Incendiul se manifesta la acoperișul casei, cu regim de înălțime parter și etaj. Intervenția este în desfășurare, incendiul fiind localizat. Aproximativ 60 de costume populare de colecţie şi mai multe trofee şi diplome obţinute de cântăreaţa Emilia Dorobanţu, de-a lungul carierei sale, au fost arse de incendiul ce a cuprins casa părinţilor săi.

"În momentul sosirii primelor echipaje, incendiul se manifesta violent, cu flacără și degajări mari de fum, la acoperișul casei și la bunurile aflate în încăperile de la etajul locuinței. Pompierii au acționat pentru izolarea și lichidarea incendiului, dar și pentru protejarea vecinătăților. Pe timpul intervenției au fost evacuate din locuință și cinci butelii de aragaz", a declarat Băsăşteanu.

Militarii au acționat aproximativ cinci ore pentru lichidarea incendiului și îndepărtarea efectelor negative.

"Cauza probabilă a izbucnirii incendiului, stabilită în urma cercetării la fața locului, a fost supraalimentarea centralei termice", a mai declarat Alin Băsăşteanu.


Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă