Beton turnat direct pe iarbă! Lucrări de mântuială în Comuna Moțăței din Dolj

Beton turnat direct pe iarbă! Lucrări de mântuială în Comuna Moțăței din Dolj

15:21 02.07.2019
0

Câteva imagini postate pe rețelele de socializare arată că Primăria Moțăței face lucrări de mântuială, care nu vor rezista decât pentru a-i impresiona pe localnici: la grădinița din comuna doljeană se toarnă beton direct pe iarbă! Așa-zisa modernizare a locului de joacă de la grădiniță nu poate avea un termen de garanție din cauza nerespectării standardelor minime în construcții.

Distribuie articol

În imagini se poate observa cum mai mulți muncitori toarnă betonul pe o suprafață de pe care iarba a fost tunsă recent, fără alte lucrări pregătitoare.

„Cimentul pe care l-au turnat la grădiniţă a rămas de la alte lucrări şi nu ştiau unde să îl ducă. Am zis să îl ducă în curtea grădiniţei, la locul de joacă. Am şi primit recomandări de la cei cu inspecţia muncii să facem un loc cu două leagăne şi tobogan puse pe o placă de ciment pe care să se pună un covor de cauciuc, ca să nu se accidenteze copiii.

Locul pe care s-a turnat cimentul respectiv este foarte mic. Nu este un spaţiu foarte mare. În plus, iarba este tăiată şi este pusă şi o plasă de sârmă. Nu este o investiţie.

Pur şi simplu oamenii respectivi au vrut să facă un bine, să toarne ciment. Nu se pune problema că nu am fi avut piatră, pentru că aveam pe stoc. Cu siguranţă, vor folosi piatra atunci când va fi nevoie\", a declarat primarul comunei Moţăţei, potrivit Mediafax.


Sursa: facebook Comuna Moțăței
Sursa imagine: Cum se lucrează cu bani publici în Comuna Moțăței
Mihai Firică

Mihai Firică

director fondator PRO Oltenia - ziar online: Informaţia veritabilă te face mai puternic. Orice decizie iei, a fi la curent cu ultimele noutăţi din domeniul care te interesează este o condiţie a succesului. Viaţa de zi cu zi te-a învăţat, dragă cititorule, că a afla o informaţie în timp real, cu un pas înaintea celuilalt, deschide oportunităţi nebănuite.

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă