Anchetă la nivelul IPJ Dolj! Un poliţist a fost lovit în timpul unei misiuni

Anchetă la nivelul IPJ Dolj! Un poliţist a fost lovit în timpul unei misiuni

12:59 02.09.2019
0

Este anchetă la nivelul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, după ce au apărut imagini în care un bărbat este lovit de oamenii legii, dar şi un poliţist este lovit la rândul lui.

Distribuie articol

IPJ Dolj : În urma imaginilor apărute în spaţiul public, referitoare la modul de intervenţie al poliţiştilor la un eveniment petrecut în cursul zilei de ieri, în Craiova, la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj au fost dispuse verificări, pentru a se stabili dacă poliţiştii au respectat procedurile legale de intervenţie.

De asemenea, referitor la acelaşi eveniment, în baza probatoriului administrat în cauză, faţă de un bărbat de 36 de ani, din Craiova, a fost dispusă reţinerea pentru 24 de ore, acesta fiind bănuit de comiterea infracţiunii de ultraj.

Astfel, în cursul zilei de ieri, polițiștii Secției 2 Politie Craiova au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat a provocat distrugeri la doua autoturisme, parcate în zona bulevardului 1 Mai.

La fața locului a fost dirijat un echipaj de politie din cadrul secției, care a identificat un bărbat de 36 de ani, din Craiova, banuit de comiterea faptelor respective.

în timp ce acesta era legitimat, bărbatul respectiv l-a agresat fizic pe unul dintre polițiștii care interveniseră la eveniment.

În continuare, cel in cauză a fost imobilizat și condus la sediul secției de politie.

De asemenea, a fost sesizat și Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova, in cauza fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj.

În baza probatoriului administrat, cel in cauza a fost reținut pentru 24 de ore și urmează să fie prezentat, in cursul acestei zilei, instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.


Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

Conectare



Cont nou



Resetare parolă