Alexandru Gîdăr (PNL): ISJ Dolj, o oglindă a structurilor PSD. Se promovează doar politicile interesului de partid, nu educația

Alexandru Gîdăr (PNL): ISJ Dolj, o oglindă a structurilor PSD. Se promovează doar politicile interesului de partid, nu educația

09:40 21.11.2019
0

Una dintre prioritățile liberalilor doljeni este depolitizarea structurilor deconcentrate, în conferința de presă a PNL fiind arătate exemple de implicarea managerilor unităților de învățământ în activități electorale PSD. Inspectoratul Școlar Județean Dolj pare o structură de partid în slujba PSD, a arătat Alexandru Gîdăr, consilier județean și președinte al Comisiei de Educație a PNL Dolj, exemplificând cu fotografii din diverse evenimente sau rețelele de socializare. Liberalii doljeni au arătat că nu vor admite cooptarea unor traseiști PSD pentru ca aceștia să-și păstreze funcțiile.

Flavius Sirop, consilier municipal PNL Craiova, a dezmințit categoric zvonurile privind tolerarea în structuri a traseiștilor politici sau acceptarea unor membrii PSD care lansează informații false despre înscrierea la PNLDoresc să resping zvonurile apărute în ultimele zile conform cărora mai mulți inspectori de la ISJ, în frunte cu doamna Monica Sună, s-ar fi înscris în PNL Dolj. Nu au existat astfel de solicitări și chiar dacă ar fi existat le-am fi respins. Doresc să reamintesc faptul că avem o decizie a Biroului Politic Național al Partidului Național Liberal care statuează faptul că nu primim membri PSD!

Distribuie articol

Alexandru Gîdăr, consilier județean și președinte al Comisiei de Educație a PNL Dolj: „S-a ajuns ca ISJ, această instituție de conducere a învățământului doljean, să fie o oglindă a structurilor PSD. Ne gândim la faptul că oamenii aceștia, conducători, manageri de unități de învățământ, cei care sunt în funcții de coordonare și control la nivelul Inspectoratului Școlar Județean nu au capacitatea de a promova politicile de interes public și promovează doar politicile interesului de partid.

În sistemul de învățământ doljean, mergând piramidal de la vârf, de la inspectorul general, doamna Monica Sună, către baza, tot Inspectoratul Școlar și aproape toți directorii din unitățile de învățământ sunt angrenați într-un mecanism politic, într-o campanie electorală permanentă”.


Pro Oltenia

Pro Oltenia

Agenda ta zilnică va fi făcută printr-un click la www.pro-oltenia.ro şi cele mai interesante noutăţi le vei afla în câteva clipe. Conectaţi la cele mai importante canale de informaţii, cu tehnologie modernă şi folosirea tehnicilor jurnalistice de top, îţi oferim fotografii şi imagini video în exclusivitate. Sursa ta de ştiri online e cu tine: PRO Oltenia!

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă