Alarmă cu bombă la două mall-uri din Vâlcea! 2800 de persoane au fost evacuate

Alarmă cu bombă la două mall-uri din Vâlcea! 2800 de persoane au fost evacuate

20:34 12.01.2020
0

2800 de persoane au fost evacuate, în această seară, după ce s-au primit ameninţări cu alarmă cu bombă la două mall-uri din Vâlcea.

Distribuie articol

Pompierii militari din cadrul ISU Vâlcea intervin la cele două mall-uri pentru gestionarea unei potențiale situații de urgență în urma unui apel de amenințare cu bombă făcut de un minor la 112.

La fața locului au fost trimise două echipaje (unul de stingere și o autospecială SMURD) coordonate de inspectorul șef al ISU Vâlcea. În același timp, au fost prealertate toate forțele de intervenție ale SAJ Valcea și SMURD de la celelalte subunități pentru a fi pregătite de intervenție în cazul în care se va impune acest lucru.

De asemenea, au fost pregătite și corturile pentru asigurarea condițiilor necesare acordării primului ajutor in cazul eventualelor victime. în același timp, in urma primirii apelului, tot personalul din incinta centrului comercial a fost evacuat. La fața locului se fac verificări pentru a se stabili dacă există sau nu o situație care ar putea pune in pericol viața persoanelor prezente în zonă.


Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

Conectare



Cont nou



Resetare parolă