Ajutoare pentru localnicii afectaţi de inundaţii

Ajutoare pentru localnicii afectaţi de inundaţii

15:40 25.06.2019
0

Misiune comună pentru sprijinirea persoanelor afectate de inundaţii din localităţile Malovăţ şi 23 August din judeţul Mehedinţi

Distribuie articol

ISU Mehedinţi împreună cu Crucea Roşie au desfăşurat, astăzi, o acţiune de întrajutorare a patru persoane care se află într-o locuinţă modulară, ca urmare a inundaţiilor produse în noaptea de duminică spre luni. De asemenea, au fost ajutate şi alte două persoane, a căror casă a fost afectată de inundaţii în localitatea 23 August.

Pompierii au acordat sprijin pentru transportul alimentelor neperisabile, a unor saci de dormit, dar şi a unui frigider donat de Crucea Roşie, în vederea păstrării alimentelor în bune condiţii de către persoanele afectate.

Pompierii şi Crucea Roşie s-au mobilizat şi, aşa cum ştiu de fiecare dată să ofere sprijin necondiţionat, au întins o mână de ajutor celor 4 persoane care locuiesc în condiţii grele, în locuinţa modulară, dar şi altor 2 persoane, tată şi fiu, care au avut de suferit de pe urma inundaţiilor.

Activitatea s-a desfăşurat în cadrul parteneriatului bazat pe principiul solidarităţii, încheiat între ISU Mehedinţi şi Crucea Roşie Filiala Mehedinţi.


Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

Conectare



Cont nou



Resetare parolă