A apărut Povestea Palatului Elisabeta, o nouă lucrare a Principelui Radu al României

A apărut Povestea Palatului Elisabeta, o nouă lucrare a Principelui Radu al României

17:11 29.06.2021
0

A ieșit sub tipar albumul “Povestea Palatului Elisabeta”, scris de Alteța Sa Regală Principele Radu și ilustrat de artiștii fotografi Alexandru Chiriță și Daniel Angelescu.

Volumul aparține editurii Curtea Veche și este o retrospectivă a celor douăzeci de ani de când Familia Regală s-a întors la palat. El face o radiografie a acțiunilor regale pe care Majestatea Sa Custodele Coroanei și ceilalți membri ai familiei le susțin în interesul României.

Distribuie articol

Volumul are un capitol dedicat primelor două decenii ale edificiului, în timpul Regelui Carol al II-lea și al Principesei Elisabeta (proprietara palatului), și, de asemenea, în timpul Regelui Mihai I și al Reginei - Mamă Elena.

Curtea Veche Publishing întregește, astfel, seria cărților dedicate reședințelor regale românești aflte astăzi în funcțiune: Castelul Peleș, Castelul Săvârșin și Palatul Elisabeta.

Cartea va putea fi curând achiziționată din librării, online (de pe website-ul Curtea Veche Publishing) și din magazinele de suveniruri de la Castelul Peleș, Castelul Săvârșin și Palatul Elisabeta.


Pro Oltenia

Pro Oltenia

Agenda ta zilnică va fi făcută printr-un click la www.pro-oltenia.ro şi cele mai interesante noutăţi le vei afla în câteva clipe. Conectaţi la cele mai importante canale de informaţii, cu tehnologie modernă şi folosirea tehnicilor jurnalistice de top, îţi oferim fotografii şi imagini video în exclusivitate. Sursa ta de ştiri online e cu tine: PRO Oltenia!

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

Conectare



Cont nou



Resetare parolă