2.651 de persoane sunt izolate voluntar la domiciliu, 720 de persoane se află în carantină

2.651 de persoane sunt izolate voluntar la domiciliu, 720 de persoane se află în carantină

15:04 01.04.2020
0

Situația epidemiologică a județului Dolj se prezintă astfel: 2.651 de persoane sunt izolate voluntar la domiciliu, 720 de persoane se află în carantină, 194 persoane au ieșit din carantină, iar alte 1.945 au ieșit din izolare voluntară la domiciliu. Persoanele izolate la domiciliu sunt clinic sănătoase și nu prezintă simptomatologie specifică afectării de către virusul COVID-19.

Distribuie articol

Forţele de ordine au continuat desfăşurarea de activităţi în sistem integrat, fiind formate echipaje mixte alcătuite din poliţişti, jandarmi, poliţişti locali şi militari, scopul fiind impunerea normelor legale instituite pe perioada stării de urgenţă.

Astfel, în cursul zilei de ieri, 31 martie, autorităţile au verificat modul de respectare a măsurii de izolare în cazul a aproximativ 3.000 de persoane, iar peste 200 de societăți comerciale au fost controlate din perspectiva respectării interdicţiilor instituite. Pentru abaterile constatate cu privire la măsurile dispuse prin ordonanţele militare, forţele de ordine au aplicat peste 240 de sancţiuni contravenţionale în valoare de aproximativ 340.000 de lei.

De asemenea, 2 persoane au fost introduse în carantină, întrucât acestea nu ar fi respectat măsura izolării la domiciliu.


Elena Alexandru

Elena Alexandru

Profesia nu este deloc una ușoară, ci e chiar extrem de solicitantă, plină de dinamism ce aduce noi provocări în fiecare zi. Este însă foarte frumoasa. Recent am împlinit 19 ani de când profesez această minunată meserie.

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă