10 ani - Proiectul Banca de Alimente, pornit de Crucea Roșie, sub conducerea Majestății Sale Margareta

10 ani - Proiectul Banca de Alimente, pornit de Crucea Roșie, sub conducerea Majestății Sale Margareta

07:25 27.11.2019
0

Majestatea Sa Margareta Custodele Coroanei, președinta Crucii Roșii Române, a participat astăzi la un eveniment găzduit de Banca Națională a României, pentru a aniversa zece ani de la crearea proiectul Banca de Alimente. A luat parte la eveniment Alteța Sa Regală Principele Radu.

Crucea Roșie Română consideră regretabil faptul că, în prezent, în România există zeci de mii de oameni care suferă de foame. Într-o societate responsabilă, orice persoană, printr-un gest simplu, poate să acorde un ajutor celor dezavantajați, care nu își pot procura singuri hrana. De zece ani încoace, prin proiectul Banca de Alimente, Crucea Roșie Română oferă ocazia de a se implica direct tuturor celor care doresc alinarea suferinței persoanelor vulnerabile.

Distribuie articol

În prezența guvernatorului Băncii Naționale, academicianul Mugur Isărescu, și a doamnei Raluca Turcan, viceprim-ministru al Guvernului României, Majestatea Sa a participat la întâlnirea oficială din Sala Media, unde au luat cuvântul reprezentanții Băncii Naționale, ai Crucii Roșii și ai Guvernului. Au onorat cu prezența reprezentanți ai unor importante companii și organizații din Capitală, precum și ambasadori străini acreditați la București.

În a doua parte a serii, participanții au luat loc în Sala de Marmură, unde maestrul în arta culinară Radu Ionescu a prezentat meniul pregătit de el pentru evenimentul dedicat aniversării a 10 ani de la debutul proiectului “Banca de Alimente”.

Tânărul maestru culinar a pregătit tot meniul serii din alimentele de bază, greu perisabile, care sunt colectate de Crucea Roșie pentru pachetele destinate familiilor aflate în nevoie.


Pro Oltenia

Pro Oltenia

Agenda ta zilnică va fi făcută printr-un click la www.pro-oltenia.ro şi cele mai interesante noutăţi le vei afla în câteva clipe. Conectaţi la cele mai importante canale de informaţii, cu tehnologie modernă şi folosirea tehnicilor jurnalistice de top, îţi oferim fotografii şi imagini video în exclusivitate. Sursa ta de ştiri online e cu tine: PRO Oltenia!

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă