Unchiul Alexandrei: Mortul este vinovat şi Dincă e doar un psihopat

Unchiul Alexandrei: Mortul este vinovat şi Dincă e doar un psihopat

12:32 20.08.2019
0

Familia Alexandrei face din nou declaraţii şocante. Alexandru Cumpănașu, unchiul tinerei răpite și ucise, are o ieșire violentă la adresa autorităților.

Distribuie articol

"Dragi prieteni, SISTEMUL A ÎNVINS: MORTUL ESTE VINOVAT şi DINCĂ E DOAR UN PSIHOPAT. Este noul consemn dinspre toate zonele: ACOPERIŢI URGENT CAZUL CARACAL. Nu există clanuri, nu există grupări de crimă organizată în Caracal, în Olt sau oriunde în România. Tot mai multe "conserve" pensionate din poliţie, parchet şi nu numai s-au activat deodată şi ne explică cum Dincă este un biet bătrânel cu apucături sexuale, ba mai mult este promovată intens teza acestui animal prin care el nici nu a vrut să le omoare. El doar le-a lovit şi ce să vezi în cazul lui Alex a încercat chiar să o resusciteze, să o salveze. Dar nu a putut şi s-a gândit ca este mai bine să o ardă...

OAMENI BUNI MI-E GREAŢĂ ŞI SCÂRBĂ. Aflu acum că procurorul Popescu a lucrat de fapt înainte în DNA şi a instrumentat dosare în favoarea unor oameni care au deţinut şi deţin sistemul, DIICOT este pregătit să o declare decedată pe Alexandra şi astfel să oprească orice căutare a ei şi a oricarui clan de pe acolo, INML se joacă cu soarta familiilor şi face jocul sistemului pregătit să declare orice i se cere pt a stopa acest caz pentru a merge mai departe pe teza bătrânului nebun care s-a enervat şi el puţin şi le-a lovit fără să vrea. MI-E SCÂRBĂ. Dacă Popescu vorbeşte jumătate din oamenii importanţi din România pierd tot, la fel alţi martori propuşi de mine.

Mă gândesc doar ce se va întâmpla dacă acum acoperă ADEVĂRUL cu fiecare copil, cu fiecare fată a fiecărei familii din România pe viitor?. 0 clanuri, 0 arestaţi, 0 STAT. Mai au puţin şi ne conving că a fost vina victimelor!", a scris Alexandru Cumpănaşu pe pagina de socializare.


Elena Alexandru

Elena Alexandru

Profesia nu este deloc una ușoară, ci e chiar extrem de solicitantă, plină de dinamism ce aduce noi provocări în fiecare zi. Este însă foarte frumoasa. Recent am împlinit 19 ani de când profesez această minunată meserie.

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă