Spiritul Crăciunului a ajuns mai repede la copiii din Predești - Dolj cu ajutorul Fly High English Club Craiova

Spiritul Crăciunului a ajuns mai repede la copiii din Predești - Dolj cu ajutorul Fly High English Club Craiova

10:56 19.12.2019
0

Astăzi a fost o zi specială pentru copiii din comuna Predești, județul Dolj, deoarece spiritul Crăciunului a ajuns mai repede acolo.

Asociația Aproape de TINEri a inițiat un proiect caritabil în cadrul căruia au fost strânse cutiuțe de cadouri pentru preșcolari, elevi de școală primară, dar și gimnazială.

Distribuie articol

Fly High English Club: Cutiuțele au fost oferite de copiii și părinții de la Fly High English Club, iar o donație considerabilă a venit și din partea Syncro Soft Craiova.

Cu multă voie bună, sacii plini și zâmbete largi, am împărțit cadourile copiilor din Predești, acolo unde am fost călduros întâmpinați. Pe lângă mulțumirile și zâmbetele pe care ni le-au oferit, cei mici ne-au încântat și cu poezii și colinde.


Sursa: Fly High English Club
Pro Oltenia

Pro Oltenia

Agenda ta zilnică va fi făcută printr-un click la www.pro-oltenia.ro şi cele mai interesante noutăţi le vei afla în câteva clipe. Conectaţi la cele mai importante canale de informaţii, cu tehnologie modernă şi folosirea tehnicilor jurnalistice de top, îţi oferim fotografii şi imagini video în exclusivitate. Sursa ta de ştiri online e cu tine: PRO Oltenia!

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă