Fly High - Contexte de educație relevantă pentru copilul tău

Fly High - Contexte de educație relevantă pentru copilul tău

14:35 07.02.2020
0

Din 2011 Fly High oferă oportunitatea tinerilor din Craiova să învețe limbile străine altfel, cu o viziune a educației orientată pe dezvoltarea completă a elevilor, dar și cu o experiență internațională recunoscută în Marea Britanie, Irlanda și SUA.

Dorința Fly High este să investească în comunitatea din Craiova și să creeze contexte educaționale relevante pentru copiii secolului 21 în care ei să își dezvolte gândirea critică, gândirea creativă, comunicarea, abilitățile de colaborare, dezvoltarea emoțională și responsabilitatea socială. Astfel, Fly High implementează proiecte diverse în comunitate și implică copiii, părinții și echipe de voluntari. “Suntem mereu în căutare de oameni dispuși să ofere din timpul și energia lor pentru a face bine”, ne spune Claudia Cochină, fondatoarea Fly High.

Distribuie articol

În 2019 Fly High a dăruit bucurie la Târgul de Crăciun între 9 și 11 decembrie, un eveniment caritabil. Un colț de fotografii, ciocolată caldă, magazinul de Crăciun, atelierul de decorațiuni, karaoke, colinde și piese puse în scenă de elevii Fly High. Toate într-o atmosferă de poveste! Târgul a fost organizat de echipa Fly High și voluntari. Toți banii strânși au mers către Eva, fetița colegei lor Adina, care la doar 4 anișori are nevoie zilnică de tratament și dializă, iar în viitor va avea nevoie și de o intervenție chirurgicală.

Fly High mai dăruiește bucurie și prin campania Shoebox, o campanie pe care o derulează anual. Anul acesta 200 de cutii de cadouri au fost donate copiilor de la școala din Predești. Syncro Soft Craiova a avut o donație generoasă și s-a implicat cu drag în acest proiect. Elevii și părinții Fly High, prietenii și adolescenții din cadrul programului EROI au susținut și ei această campanie.

Aflați mai multe detalii despre proiectele și evenimentele Fly High pe www.flyhighromania.ro


Sursa: Fly High English Club
Pro Oltenia

Pro Oltenia

Agenda ta zilnică va fi făcută printr-un click la www.pro-oltenia.ro şi cele mai interesante noutăţi le vei afla în câteva clipe. Conectaţi la cele mai importante canale de informaţii, cu tehnologie modernă şi folosirea tehnicilor jurnalistice de top, îţi oferim fotografii şi imagini video în exclusivitate. Sursa ta de ştiri online e cu tine: PRO Oltenia!

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă